Inundatii in Teleorman! Pompierii intervin in sprijinul localnicilor

Peste 20 de pompieri teleormaneni intervin in sprijinul comunitatilorsi autoritatilor locale la actiuni de indiguire cu saci cu nisip pentru protejarea locuintelor si gospodariilor , din comuna Orbeasca ( satele Orbeasca de Jossi Laceni).

Author: A.S. marți 13 martie 2018 , 14:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Laceni este inundat cu apa, care, pe alocuri, atinge si aprox. 30 cm. Circulatia se desfasoara cu dificultate.


Pompierii argeseni intervin in localitatile  Bradu, Calinesti si Stalpeni, pentru evacuarea apei acumulate in urma precipitatiilor, din gospodarii. 

GSU informeaza ca, in contextul incalzirii vremii, care a condus la topirea stratului de zapada si cresterea nivelului panzei freatice, in ultimele 24 de ore s-au inregistrat efecte in 33 de localitati din judetele Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Giurgiu, Dambovita, Olt, Arad si Valcea, fiind afectate 31 case, 209 curti, 95 anexe gospodaresti, 689 fantani, un pod, 31 podete, 714 ha teren arabil, 388 ha teren pasune si 563,5 ha padure.

Cinci persoane din judetul Teleorman au fost evacuate preventiv la rude, iar 30 de animale au fost adapostite din calea apelor.

De asemenea, din cauza apei adunate pe carosabil, doua drumuri nationale, sapte drumuri judetene si sase drumuri comunale au fost restrictionate traficului rutier, insa pompierii militari actioneaza pentru remedierea situatiei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si