Mancare si ajutoare pentru 150 de gospodarii. Asta au reusit sa stranga reprezentantii fundatii pentru protectia animalelor. O tona de granule, conserve, dar si oase a ajuns la necuvantatoarele din Pechea, Cuza Voda si Slobozia Conachi, cele mai afectate comune in urma inundatiilor.

Cu lacrimi in ochi. Asa a primit ajutoarele acest domn din comuna Pechea. Viitura i-a luat aproape tot. Cateva suflete nevinovate au scapat, totusi. S-au adapostit pe prispa casei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De parca saracia nu ar fi fost indeajuns, nenorocirea care s-a abatut asuora lor i-a daramat!

„Ce sa facem? Asta este viata! Nici nu am apucat sa reparam ce a fost la apa cealalta, ca avenit alta. Asa vrea Dumnezeu, asa facem si noi”, spune barbatul.

„Am luat initiativa sa dam o mana de ajutor familiilor aflate in aceasta situatie de criza, pentru ca noi cei care iubim animalele, in mod sigur iubim si oamenii”, a declarat Corina Grigore- presedintele ONG-ului.

Cei care au dat o mana de ajutor promit ca nu se vor opri aici. Pe masura ce vor mai primi donatii, vor ajuta si restul nevoiasilor din localitatile lovite de ape.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si