Invazie de sobolani la spitalul de plamani din Bucuresti: "Vin prin subsoluri! Bantuie prin curte, pe la gunoi"

In plin scandal cu dezinfectantii din spitale, sistemul sanitar din Romania primeste o noua lovitura! La spitalul de plamani "Marius Nasta" din Bucuresti, angajatii sustin ca e invazie de sobolani.

joi 12 mai 2016 , 15:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Romania Tv, holurile si saloanele spitalului de plamani au fost imprejmuite de sute de capcane pentru prinderea rozatoarelor. Angajatii sustin ca institutia este pur si simplu invadata, iar sobolanii misuna peste tot.

"Prin curte. Prin spate, pe-acolo, pe la gunoi... Bântuie. Dacă vin şobolanii... Vin prin subsoluri", a spus un angajat.

Barbatul a dezvaluit ca problema rozatoarelor este mai veche, iar in trecut situatia era mai dramatica.

"Erau mai mulţi. Ziceau portarii că noaptea te speriai ce şobolani erau. Mai venea cineva şi mai dădea pe-aici pentru... Nu ştiu dacă are contract cu ei. Au pus şi nişte cutii de-astea pe-aici. Multe. Au pus peste tot", a spus acesta.

"Există un plan şi un program constant de prevenire a apariţiei acestor vietăţi şi a insectelor şi a animalelor şi cursele fac parte din măsurile de prevenţie", a declarat dr. Irina Strâmbu, purtător de cuvânt la Institutul "Marius Nasta".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si