Prezent fara pauza in Parlament, inca din 1990, Ioan Oltean (63 de ani) a fost o figura de prima marime a vietii politice din Romania. Din pacate pentru el, imaginea publica i s-a sifonat iremediabil in momentul in care judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea judecării pe fond a dosarului în care deputatul este acuzat, alături de Crinuţa Dumitrean, fost preşedinte al ANRP, de acordarea unor despăgubiri supraevaluate pentru un teren, prejudiciul fiind de 100 de milioane de lei.

In aceste conditii vitrege, Oltean a anuntat ca nu va mai candida la alegerile din 11 decembrie, pentru prima data in 26 de ani, ceea ce inseamna ca- macar pentru 4 ani- parlamentarul de azi va trebui sa se concentreze pe alte surse de venit decat salariul de ales al poporului. De profesie avocat, Oltean- care are de returnat in 2016 o datorie de 75000 de dolari catre un amic -  se poate baza pe pensia sotiei Dorina, care incaseaza 7440 de lei pe an, adica 620 de lei pe luna!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si