Iohannis promite că scapă țara de clanurile interlope?! "Se organizează şi se iau măsuri"

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că la Ministerul de Interne există ”o preocupare reală” pentru rezolvarea problemelor privind lumea interlopă, dar ”nu trebuie, din păcate, să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni”. ”Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată”, a spus el.

Catalina Popa, miercuri 12 august 2020 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iohannis a fost întrebat, miercuri, în conferinţa de presă, ce crede despre faptul că şefii Politiei Române au mers să negocieze înmormântarea lui Emi Pian.

"Lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată"

Citeste si: Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru tentativă de omor

”Am spus şi săptămâna trecută şi din păcate trebuie să repet, aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu ministrul de Interne şi cu şeful Poliţiei pe această temă. La Ministerul Afacerilor Interne există o preocupare reală. Se organizează şi se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni. Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată”, a afirmat Iohannis.

Citeste si: Amendă de 10000 de lei după ce un taximetrist a refuzat să transporte un copil cu dizabilități

Întrebat, de asemenea, dacă problema interlopilor, a clanurilor ar trebui discutată în CSAT, Iohannis a spus: ”Această chestiune necesită foarte multă implicare din partea mai multor ministere şi instituţii. Personal, am discutat cu mai mulţi şi ştiu că se lucrează foarte serios pentru combaterea acestor clanuri, a crimei organizate. Sunt convins că ministerele şi instituţiile implicate vor face ordine. Şi da, e o problemă legată de siguranţa cetăţeanului, evident”. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si