Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce traume a avut în trecut fostul partener al acesteia

Cei doi concurenți care au fost descalificați de la Casa Iubirii fac acum noi dezvăluiri șocante. Se pare că relația dintre cei doi a determinat-o pe fosta concurenta să dezvăluie detalii neștiute despre ce s-a întâmplat între ei.

Author: Laura Macovei marți 10 mai 2022 , 10:34

Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce traume a avut în trecut fostul partener al acesteia

Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce traume a avut în trecut fostul partener al acesteia

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iolanda este foarte dezamăgită că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade în ce o privește, însă nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, ba din contră, încearcă să meargă mai departe și să uite acest episod în care s-a simțit trădată de cel cu care ar fi putut avea o

relație frumoasă. 

„L-am iertat. Nu aș mai putea avea o relație cu el”

Frumoasa concurentă a spus că s-a îndrăgostit nebunește de Mihai, însă după ce a declarat peste tot, tânără a recunoscut că a avut un moment de ură față de el, însă acum simte rușine. 

Citeste si: Un cuplu din ”Casa Iubirii” riscă descalificarea. Cei doi au petrecut împreună pe litoral

" Am vorbit cu un psiholog și m-a făcut să înțeleg că el are o trauma, el a fost înșelat înainte. Cred că confunda lucrurile. A zis că țoață viață a ținut în el și s-a găsit tocmai pe mine să își verse țoață furia pentru că a fost înșelat.

L-am iertat. Nu aș mai putea avea o relație cu el", a spus Iolanda.

Am plâns când l-am văzut la Teo Show, nu mi-a venit să cred ce spune despre acel băiat. I-am

explicat ce s-a întâmplat și mi-a zis că uite, cine a spus, de fapt. Nu sunt pregătită să vorbesc mai mult cu el. Am avut nevoie să vorbesc cu cineva, un psiholog. Toate sunt cu un motiv în viață. Niciodată nu aș mai face aceeași greșeală. Eu credeam că sunt de la emoții lacrimile mele. Vorbind cu psihologul, mi-a zis că este un instinct. A fost un sentiment pe care l-am confundat cu indragosteala.

Citeste si: Programă BAC 2022. Ce trebuie să înveți pentru proba de Limba și literatura română

Într-adevăr, l-am rănit. Cred asta, i-am ridicat o frica, din nou. Țoață lumea care a auzit povestea, faptul că m-am întâlnit cu acel băiat, chiar și de Paste, nu i-am răspuns când mi-a făcut urări. Mihai îmi tot zicea că eu caut motive să ne despărțim. El nu știa ce să mai zică. M-am gândit și am zis că nu văd bine relația noastră," a dezvăluit fosta concurentă.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si