Ion Oncescu de la Exatlon si-a inregistrat marca „Iron John”! Faimosul vrea sa lanseze articole de imbracaminte cu acest nume!

La un moment dat, Ion Oncescu de la Exatlon si-a inregistrat marca „Iron John” la OSIM.

Matei Vaihan, marți 03 iulie 2018 , 21:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In 2014, Ion Oncescu de la Exatlon si-a inregistrat marca „Iron John” la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Pe langa „Iron John”, multiplul campion mondial l-a skandenberg si-a mai inregistrat si propriul nume, „Ion Oncescu”.

Ion Oncescu de la Exatlon si-a inregistrat marca „Iron John”. Vrea sa o foloseasca pentru produse de imbracaminte

„Iron John” a fost inregistrat pentru a putea fi folosit in domenii ca „articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, articole pentru acoperirea capului; Batoane de cereale bogate în proteine, preparate din cereale. Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale”.

Ion Oncescu de la Exatlon si-a inregistrat marca „Iron John”. Isi doreste sa organizeze si evenimente sportive

Acum patru ani, Ion Oncescu de la Exatlon si-a inregistrat marca „Iron John”. Cealalta marca, „Ion Oncescu”, a fost inregistrata pentru domeniile „Articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, articole pentru acoperirea capului; Jocuri, jucării; articole de gimnastică şi sport necuprinse în alte clase; Organizarea şi desfasurarea de evenimente sportive în toate tipurile de sport”.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si