Ion Surdu, imagini incendiare de la mare! Nici la Exatlon nu l-a văzut nimeni așa! Costin Gheorghe și Iulian Pîtea au fost cu el

În urmă cu câteva zile, ”faimoșii” Ion Surdu și Costin Gheorghe s-au distrat de mama focului cu ”războinicul” Iulian Pîtea pe tobogane

C.I., sâmbătă 20 iulie 2019 , 13:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ion Surdu a făcut furori pe traseele din Republica Dominicană, drept dovadă, ”famiosul” avea să și câștige al treilea sezon al show-ului de supraviețuire Exatlon!

Obișnuit cu adrenalina, luptătorul MMA pare să continue la aceeași intensitate și în vacanțele estivale, acolo unde încearcă toate sporturile nautice, fie pe plaja din Mamaia a prietenului său, Călin Șerban, fie în parcurile acvatice de fițe.

Ion Surdu a făcut senzație la mare, ca la Exatlon, și în special pe tobogane

Așa se face că, weekend-ul trecut, în premieră, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe sportiv în mare vervă pe litoral. Dar ce spunem noi vervă, Ion Surdu a făcut senzație la mare, ca la Exatlon, alături de Costin Gheorghe și Iulian Pîtea. Toți trei au încercat senzațiile tari dintr-un parc de distracții, iar la tobogane au sărit mai ceva ca în Republica Dominicană!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}