Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale! Chiar Anamaria a facut anuntul!

Acum aproape 25 de ani, Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale, dupa cum a anuntat chiar Anamaria, care era ziarista.

Author: Matei Vaihan Webeditor: A.N. vineri 27 aprilie 2018 , 07:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La inceputul anilor `90, Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale. Anuntul a fost facut chiar de Anamaria Prodan, care in acea perioada era ziarista la revista VIP.  „În anii 1993-1994, revista „VIP" publica aproape în fiecare număr câte un articol despre „fiica Ionelei Prodan” ,  a scris ziarul Adevarul. 

Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale. Au fost sustrase doua camere video, bijuterii si alte bunuri de valoare

„Folosindu-se de notorietatea mamei sale, Ana Maria Prodan, ea însăşi ziaristă la „VIP", îşi insera în presă evenimentele care îi marcau existenţa. Exemplu: „Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii fiicei sale. După o petrecere cu high-lifeul bucureştean, din casă au fost sustrase două camere video, marca JVC şi Sony, bijuterii şi alte lucruri de valoare”,  s-a dezvaluit despre jaf.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro

Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale. Politistii au recuperat bunurile furate

Acum aproape un sfert de veac, Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale.  „Poliţiştii au recuperat bunurile furate. Ana Maria Prodan, fiica cea mare a interpretei Ionela Prodan, nu-şi pierde farmecul nici când face boacăne", se incheia articolul din revista, care descria jaful consumat in casa Ionelei Prodan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si