La inceputul anilor `90, Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale. Anuntul a fost facut chiar de Anamaria Prodan, care in acea perioada era ziarista la revista VIP.  „În anii 1993-1994, revista „VIP" publica aproape în fiecare număr câte un articol despre „fiica Ionelei Prodan” ,  a scris ziarul Adevarul. 

Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale. Au fost sustrase doua camere video, bijuterii si alte bunuri de valoare

„Folosindu-se de notorietatea mamei sale, Ana Maria Prodan, ea însăşi ziaristă la „VIP", îşi insera în presă evenimentele care îi marcau existenţa. Exemplu: „Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii fiicei sale. După o petrecere cu high-lifeul bucureştean, din casă au fost sustrase două camere video, marca JVC şi Sony, bijuterii şi alte lucruri de valoare”,  s-a dezvaluit despre jaf.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale. Politistii au recuperat bunurile furate

Acum aproape un sfert de veac, Ionela Prodan a fost jefuita de prietenii fiicei sale.  „Poliţiştii au recuperat bunurile furate. Ana Maria Prodan, fiica cea mare a interpretei Ionela Prodan, nu-şi pierde farmecul nici când face boacăne", se incheia articolul din revista, care descria jaful consumat in casa Ionelei Prodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si