Ionela Prodan a fost tradata de prieteni! De durere, cantareata de muzica populara a compus o piesa: "Am creat-o intr-o clipa de mare durere si deznadejde"

Dupa ce Ionela Prodan a fost tradata de prieteni, aceasta a creat o piesa in care vorbeste despre lipsa de recunostinta a oamenilor.

Matei Vaihan, luni 30 aprilie 2018 , 17:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-o perioada complicata a vietii ei, Ionela Prodan a fost tradata de prieteni. Intrebata cum a depasit moemntele grele din viata, ce a tinut-o pe lina de plutire, cantareata care a decedat pe 16 aprilie, la 70 de ani a marturisit: „Întotdeauna muzica a fost cea care m-a ţinut pe linia de plutire”. 

Ionela Prodan a fost tradata de prieteni. “Cand mi-a fost greu in viata, am cautat sa stau singura in camera"

“Când mi-a fost greu în viaţă am căutat să stau singură în cameră, cu foile şi aparatele  lângă mine şi-am aşternut zeci de idei pe hârtie. În cântecele mele de greutate se simte şi multă durere. Aşa a rămas celebru şi cântecul vieţii mele: „Din bucata mea de pâine”, piesa aceasta n-are moarte”, a mai spus Ionela Prodan pentru revista Taifasuri.

Ionela Prodan a fost tradata de prieteni: "Asa a luat viata acest cantec"

La un moment dat, Ionela Prodan a fost tradata de prieteni. “Am creat-o într-o clipă de mare durere şi deznădejde, în urma relaţiei cu anumite persoane care m-au trădat. Aşa a luat viaţă acest cântec: „Din bucata mea de pâine/ Am crescut un om şi-un câine (...)/ Când am bani şi o duc bine/ Toată lumea e cu mine/ De n-am bani şi o duc rău/ Nici cel neam nu-i neamul meu/ Şi atunci te-ntreb pe tine/ Care-i om şi care-i câine?”, a incheiat Ionela Prodan.

 

Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si