Ionela Prodan a strans o avere cat pentru doua vieti! Mama Anamariei Prodan detine 4 case, a adunat 1,4 milioane de euro in conturi, dar are venituri oficiale de doar 2.200 de lei pe luna!

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan, care a fost internata din cauza unor probleme de sanatate, a strans o avere impresionanta.

Matei Vaihan, duminică 04 februarie 2018 , 20:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ionela Prodan a trecut prin momente complicate zilele trecute, atunci cand a fost internata la spital, din cauza unor probleme de sanatate. Cantareata de muzica populara a fost externata, fiind asteptata chiar de fiica ei, impresarul Anamaria Prodan.

Daca este sa vorbim despre averea artistei, conform declaratiei de avere pe care Ionela Prodan a depus-o in toamna lui 2016, in calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputatilor, aceasta ar detine o vila cu etaj despre care s-a scris ca ar valora, pe piata imobiliara, aproximativ 600.000 de euro.

In document apare informatia ca vila, cu o suprafata de 450 de metri patrati, a fost construita incepand cu 2008. In declaratia de avere a Ionelei Prodan mai apare o casa in Bucuresti (cumparata in 1991), un apartament, tot in Bucuresti (cumparat in 1996), dar si o casa de locuit, in comuna Jilava, achizitionata in 2008.

Cantareata de muzica populara mai detine un teren agricol si unul intravilan, doua masini, bijuterii in valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, in timp ce in conturi se afla aproximativ 1,4 milioane de euro. Ionela Prodan nu a completat cati bani castiga din activitatea ei de cantareata de muzica populara. Conform declaratiei de avere, mama Anamariei Prodan incaseaza un singur venit, o pensie anuala de 26.400 de lei, adica 2.200 de lei pe luna.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si