Ionela Prodan nu s-a maritat niciodata dupa decesul primului barbat! Toni Antohi i-a fost doar partener de viata cantaretei, desi ea il numea "al doilea sot”!

Chiar daca il prezenta pe Toni Antohi drept sotul ei, Ionela Prodan nu s-a maritat niciodata dupa decesul primului barbat, Traian Tanase.

Matei Vaihan, marți 01 mai 2018 , 17:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa decesul din 1992 al primului ei sot, avocatul Traian Tanase, Ionela Prodan nu s-a maritat niciodata dupa decesul primului barbat, desi in viata cantaretei de muzica populara a aparut altcineva, inginerul Toni Antohi. "Aveam 42 de ani când a murit soţul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viaţa, spunându-mi că ea şi Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine”, a marturisit, la un moment dat, Ionela Prodan. 

Ionela Prodan nu s-a maritat niciodata dupa decesul primului barbat: "Mi-a fost greu dupa moartea lui Traian!"

Cu toate acestea, cantareata de muzica populara, in putinele interviuri in care a vorbit despre Antohi, il numea al doilea sot: “Marturisesc ca mi-a fost greu dupa moartea lui Traian! Insa, anii au trecut, si mi-am regasit linistea sufleteasca langa cel de-al doilea sot, inginerul Toni Antohi, care s-a incumetat sa cladeasca alaturi de mine un nou camin...Am alături un bărbat extraordinar, un moldovean minunat, că, dacă era oltean, nu-l luam, doar ştiţi că oltenii sunt mai aprigi”.

Ionela Prodan nu s-a maritat niciodata dupa decesul primului barbat. Toni Antohi i-a fost doar iubit

Dovada ca Ionela Prodan nu s-a maritat niciodata dupa decesul primului barbat o reprezinta si declaratiile de avere depuse de artista, atunci cand a candidat pentru alegerile parlamentare din partea PSD. Atat in 2012, cat si in 2016, in documentele completate de Ionela Prodan, nu se regaseste, la rubrica bunurilor si a veniturilor, numele lui Toni Antohi, semn ca Ionela Prodan nu era maritata, in acte, cu Antohi. Daca acesta ar fi fost sotul ei, artista era obligata de lege sa treaca in declaratie si bunurile aflate pe numele acestuia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si