Ionut Jaguarul, prima reactie cu privire la despartirea de Nella! Razboinicul a recunoscut cum a suparat-o pe aceasta
Life

Ionut Jaguarul, prima reactie cu privire la despartirea de Nella! Razboinicul a recunoscut cum a suparat-o pe aceasta

A.S.
22 iun 2018

In urma cu trei zile, Ionut Sugacevschi a participat la un eveniment monden. Spre surpriza tuturor, acesta a venit singur, lasandu-si iubita singura in Belgia.

"Iubita mea este cam suparata ca am lasat-o singura in Belgia. Nu a putut sa vina cu mine in Romania, ca nu i-au dat sefii concediu. Ma simt singur fara ea, dar dupa ce imi rezolv cateva treburi ma intorc la ea. Ne dorim sa facem nunta anul viitor, dar cine stie cum ne duce viata, poate o facem chiar anul acesta. Imi doresc mult un copil, un baiat. Vreau un "golan" (rade) si bineinteles ca si o nunta.

Citeste si: Sotia Jaguarului de la Exatlon, mesaj dur pentru toti cei care ii jignesc sotul! Nella se mandeste cu cel pe care l-a ales pentru tot restul vietii

Nu este adevarat ca ne-am despartit. Suntem foarte bine, ne vom casatori. Venirea mea in Romania are legatura cu alte lucruri, nu cu asa ceva. Repet, suntem bine, ne iubim.  E posibil sa facem nunta chiar anul asta, la sfarsit, dar daca nu, sigur anul viitor", a declarat Ionut Sugacevschi pentru WOWbiz.ro.

Ieri, pe pagina de Facebook, Nella a postat un mesaj cu subinetels, iar prietenii au intrebat-o daca s-a despartit de Ionut. Aceasta nu a vrut sa ofere foarte multe explicatii, dar a sters toate pozele pe care le avea cu Jaguarul. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook