Ionut Oncescu a mers impreuna cu echipa WOWbiz la Campina, pentru a-i face o surpriza fostului coleg de la Exatlon, si el eliminat, Flo'.
Cu un look total nou, prin care a vrut sa pastreze o parte din spiritul Exatlon, Ionut Oncescu si-a pastrat jumatate din barba si mustata crescuta in toata acea perioada. El a facut primele declaratii despre experienta din Republica Dominicana.

"M-am readaptat mioriticului.

Am trecut prin multe momente ciudate, atat de multe incat nici nu stiu cum sa fac ca sa sarim intrebarea.
Revenirea a fost dureroasa, mancatul...am sunat si un medic si l-am intrebat daca e normal sa ma doara atat de tare intestinul.  

A fost interesant, am avut multe de invatat, prin prisma faptului ca toti cei cu care interactionam au fost eterogeni.
Nu dorm intotdeauna in pat, dorm uneori langa pat, nu dormitul a fost problema."
, a spus el.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ionut Oncescu a vorbit despre legatura cu Flo' si a spus ca aceasta alianta a venit datorita rautatilor colegilor sai. In tot acest timp, Flo nu avea  nici cea mai mica idee de surpriza care il asteapta.

Ion Oncescu a mai vorbit si despre starea lui de sanatate, acesta fiind motivul pentru care a fost nevoie sa plece de la Exatlon.

"Am mai avut crize cu rinichii inca din primele zile si am rezistat cu stoicism.

Nu mi-am rezolvat problemele, pentru ca incerc sa evit spitalul, dar in continuare ma simt imperfect.", a spus el.

Cat despre bunul sau prieten, Oltin, Oncescu a avut doar cuvinte de lauda: "Da, foarte bine ca s-a dus la Exatlon. Oricum se plictisea. El este bonom, are un caracter care acorda incredere nejustificat oamenilor. Da, Oltin imi e apropiat si pot sa spun ca genereaza complexe, iar el genereaza un anumit complex intelectual."

Intalnirea dintre Ion Oncescu si Flo a fost una emotionanta, mai ales ca Flo incercase din rasputeri sa se vada cu sportivul, insa nu reusea sa dea de el.

Omcescu si-a surprins prietenul pe care si l-a facut la Exatlon si i-a facut un cadou aparte. Despre ce este vorba, vedeti in materialul video de mai sus.

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si