IPhone-ul ar fi imposibil de furat. S-a implementat o aplicatie care tine hotii departe

Veste foarte proasta pentru hotii de buzunare care prefera sa subtilizeze telefoane mobile.

A.L., sâmbătă 27 august 2016 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

IPhone-ul ar fi imposibil de furat. S-a implementat o aplicatie care tine hotii departe
Veste foarte proasta pentru hotii de buzunare care prefera sa subtilizeze telefoane mobile. S-a implementat o aplicatie anti hoti la iPhone. Specialistii vor sa le-o ia înainte sutilor si au introdus amprentarea automata a persoanelor care încearca de prea multe ori deblocarea dispozitivelor. Mai mult decât atât, datele biometrice ar urma sa fie trimise împreuna cu poza presupusului infractor si coordonatele GPS unui server aflat la distanta.
asurile descrise într-o aplicatie pentru brevet ar urma sa complementeze functiile de securitate deja existente, prin care proprietarul unui dispozitiv iOS ce a fost pierdut sau furat poate solicita stergerea de la distanta a memoriei interne si blocarea dispozitivului.

S-a implementat o aplicatie anti hoti la iPhone.

Specialistii vor sa le-o ia înainte sutilor si au introdus amprentarea automata a persoanelor care încearca de prea multe ori deblocarea dispozitivelor.

Mai mult decât atat, datele biometrice ar urma sa fie trimise impreuna cu poza presupusului infractor si coordonatele GPS unui server aflat la distanta.asurile descrise într-o aplicatie pentru brevet ar urma sa complementeze functiile de securitate deja existente, prin care proprietarul unui dispozitiv iOS ce a fost pierdut sau furat poate solicita stergerea de la distanta a memoriei interne si blocarea dispozitivului.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si