Ipoteză nouă în scandalul dopajului Simonei Halep

Chiar dacă este vorba de un sabotaj sau nu, Simona Halep va suporta consecințele, iar tenismena ar putea fi suspendată între doi și patru ani.

Author: Diana Puiu marți 25 octombrie 2022 , 19:41

Ipoteză nouă în scandalul dopajului Simonei Halep

Ipoteză nouă în scandalul dopajului Simonei Halep

[Sursa foto: realitatea.net]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prin această situație a trecut și Maria Sharapova în 2016, fiind criticată la acea vreme de Halep pentru că, după suspendare, rusoaica s-a bucurat de wild-carduri la mai multe turnee.

Citeste si: Antrenorul lui David Popovici, dezvăluiri despre suspiciunea de dopaj adusă înotătorului

Simona Halep a fost depistată pozitiv la substanţa Roxadustat la o lună după ce l-a concediat pe preparatorul fizic, Theo Cercel, cel care îi asigura susţinătoarele de efort. Cu el în staff, Halep a ieşit negativă la peste o sută de teste antidoping. Unul dintre medicii Simonei nu înţelege cum i-ar putea prescrie cineva o astfel de substanţă Simonei.

Citeste si: Simona Halep sabotată de staff

Potrivit ProSport, imediat ce a ajuns la New York, înaintea meciului de la US Open, jucătoarea noastră a fost supusă unui test anti-doping chiar în hotelul în care era cazată,

iar rezultatul a fost negativ. Câteva zile mai târziu, chiar după meci, a fost cerut un nou test, care a ieșit pozitiv. La sosirea în România, un al treilea test a ieşit negativ. Dorel Tocitu, doctor in biochimie și parte din staff-ul campionului la nataţie David Popovici exclude varianta unei contaminări accidentale și îndreaptă suspiciunile spre cei mai apropiați oameni ai tenismenei.

Antrenorul lui David Popovici, dezvăluiri despre suspiciunea de dopaj adusă înotătorului

În urma situației în care a fost implicată Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă, antrenorul lui David Popovici vorbește despre criticile aduse înotătorului.

Andrei Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, îi ia apărarea sportivului. În cadrul podcastului  Inside with Brett Hawake, antrenorul a vorbit deschis despre numeroasele acuzații aduse lui Popivici cu privire la dopaj.

Citeste si: Reacția fostului antrenor al Simonei Halep schimbă situația. Ce a declarat acesta

„Eu ştiu procesul. Nu este prima dată când oamenii au spus așa ceva. Chiar și când era la  campionate naționale,  la 13-14 ani, oamenii spuneau. 

E o situație despre care am discutat-o cu el. Poate copiii nu au ideea asta, dar părinții vorbesc între ei și se naște un mit, care apoi acesta este pasat și copiilor. Poate şi spun ceva înainte de concurs.

Citeste si:  Reacția fostului antrenor al Simonei Halep schimbă situația. Ce a declarat acesta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si