Aceasta noua varianta teribila a aparut la zece ani de la disparitia avocatei Elodiei Ghinescu, care s-au implinit ieri. Sotul ei e in continuare la inchisoare si in toti anii petrecuti dupa gratii nu si-a recunoscut fapta. Din rechizitoriul procurorilor nu aflam decat ca inculpatul Cristian Cioaca ar fi transportat fragmente de trup undeva intr-un loc necunoscut, a mai titrat romaniatv.net.

Astfel au aparut zvonuri conform carora imediat dupa disparitia avocatei la casa parintilor lui Cristian Cioaca de la Pitesti ar fi ars trei zile si trei nopti focul in cuptorul de paine.

Se stie deja ca aceste cuptoare traditionale sunt foarte incapatoare. Astfel, ipoteza incinerarii Elodiei intr-un asemenea loc nu este de neglijat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Elodia Marilena Ghinescu a disparut in seara de 29 august 2007. Cazul a deschis o ancheta lunga a politiei si procuraturii. Principalul suspect a fost Cristian Cioaca, sotul avocatei, care ar fi descoperit urme de infidelitate. Mult timp el nu a fost arestat din cauza lipsei probei principale- cadavrul.

Suspectul a fost condamnat definitiv, in iunie 2014, de Curtea de Apel Pitesti, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Procurorii aratau in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia". Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii, ulterior politistul ascuzand ramasitele intr-o locatie ramasa necunoscuta.
Dupa sapte ani de procese, Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Pitesti, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si