Ipoteză șocantă în Cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi pus în butoaie oase din mormintele părinților săi

După ce au apărut suspiciuni legate de proveniența oaselor găsite în butoiul lui Dincă, procurorii au verificat un cimitir din apropiere.

K.B., joi 17 octombrie 2019 , 10:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform unor surse, Gheorghe Dincă împreună cu presupușii săi complici au scormonit în mormintele familiei pentru a planta oase în butoi, astfel să-i conducă pe anchetatori pe o pistă faslă.
Luând în calcul și această variantă, procurorii au ajuns în cimitit pentru a verifica mormintele părinților principaluli suspect în cazul crimelor din Caracal.
Se pare că s-a concluzionat că nu a umblat nimeni la locurile de veci.

Citeste si: Trei persoane, printre care şi un copil, rătăcite între Cabana Susai şi Cioplea, găsite de salvamontişti şi de jandarmi

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al lui Papa Francisc. Ce pericol îi pândește pe creștini

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

Citeste si: Protestatarii din Barcelona nemulţumiţi de condamnarea liderilor separatişti catalani au incendiat miercuri maşini şi au aruncat cu sticle cu benzină în poliţişti, escaladând astfel violenţele

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si