Ipoteză șocantă în cazul dispariției lui Tudor! După 44 de zile, unchiul său șochează: "Există o creatură infectă care a avut de-a face cu dispariția"

Tudor Niream, în vârstă de doar 15 ani, din Zalău, a dispărut fără urmă de mai bine de o lună și jumătate.

M. P., luni 14 ianuarie 2019 , 16:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tudor a plecat pe 23 noiembrie din casa bunicilor. El le-a spus că merge pe afară și a plecat fără să-și ia telefonul mobil. De atunci nimeni nu mai știe nimic de el, deși familia a anunțat autoritățile imediat.

În urmă cu câteva zile unchiul băiatului a transmis un mesaj șocant pe Facebook. El crede cu tăcie că nepotul său a fost luat cu forța de o persoană. Mesajul se adresează acestei persoane.

Citeste si: ÎNGROZITOR! O fată de 15 ani din Buzău a adus pe lume un copil, dar la 24 de ore micuțul a murit! Ce au constatat medicii despre pacientă e înfiorător!

Unchiul lui Tudor, mesaj dramatic pe Facebook

După 44 de zile de la dispariție, unchiul băiatului crede că acesta a fost răpit.

"Mesaj pentru cine vede. 44 de zile după dispariția lui Tudor Niream.
În ultimele săptămani s-au aflat voci cerând informații personale și chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înțeleg firea omului de a digera o poveste cu belșug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viața unor oameni care peste noapte și fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei. Mi se face greață când mă gândesc la ce s-a întâmplat și nu pot dori acest lucru nici unui dușman.

Scriu aceste cuvinte complet conștient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de-a face cu dispariția lui Tudor, și care într-un fel sau altul, se ține la curent cu cazul! Ești o jigodie de om, în orice circumstanțe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forța sau de bună voie. Dacă spun că ești om e chiar prea mult, ești doar mizeria care rămâne după ce tragi apa. Ai paralizat cu frică părinți iubitori care vroiau să facă viața mai bună pentru un copil cu o imaginație mai mare decât orizontul.

Te provoc , dacă mai ai o fărâmă de umanitate și vrei să îndrepți lucrurile, să ieși la lumină cu ce s-a întâmplat!", a scris unchiul băiatului.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si