IPS Teodosie a facut repetitii pentru Boboteaza la Harsova! Maine va fi evenimentul cel mare din Constanta!

Inaltpreasfintitul Teodosie tine neaparat sa sfiinteasca el atata apa Dunarii cat si cea a marii, asa ca si in acest an a furat startul la Boboteaza! Astazi in ajunul sarbatorii a aruncat cele 3 cruci de la Capitania din Harsova. Maine, Tomitanul va face acelasi lucru dar cu mai mare fast, pe faleza Cazinoului din Constanta.

Author: G. S. vineri 05 ianuarie 2018 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La mare incercare i-a pus Tomitanul pe credinciosi. Arhiepiscopul Teodosiei a aruncat crucile departe de ponton la aval, asa ca misiunea inoratorilor a fost una plina de peripetii.
Barbatul din imagini este un adevarat campion in credinta. De fiecare data cand s-a aruncat dupa cruce s-a intors cu ea la mal.

Insa nu toti au fost atat de curajosi. Tanaru din imagini s-a speriat cand a vazut unde a aruncat inaltul crucile si s-a lasat pagubas.

Ca in fiecare an, Teodosie face Boboteza in avans la Harsova pentru ca a doua zi sa tina slujba la Cazinoul din Constanta. Iar acest lucru ii supara tare pe unii dintre credinciosi.
Din pacate harsovenii nu au parte de fastul slujbei de la Constanta. In timp ce in orasul de la mare Teodosie umple cisterna cu apa, aici, oamenii trebuie sa se bata pentru aghiasma tinuta in butoaiele tinute in carute. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si