IREAL! Acesti parinti au trimis imagini cu ei din timpul zborului. Cand s-a uitat mai atenta, fiica lor a ramas socata. Ce faceau doi tineri in spatele lor a devenit viral
Social

IREAL! Acesti parinti au trimis imagini cu ei din timpul zborului. Cand s-a uitat mai atenta, fiica lor a ramas socata. Ce faceau doi tineri in spatele lor a devenit viral

M. P.
21 iun 2018

Imagini incredibile au fost surprinse de un cuplu in avion, in timpul zborului! Acestia au avut parte de o intamplare pe care nu o vor uita niciodata.

Pe imagini se observa cum cei doi se filmeaza, pentru a surprinde de fapt ce se intampla in spatele lor. Pe scaunele situate cu doua randuri in spate, un alt cuplu facea sex, fara sa intereseze prezenta celorlalti pasageri. In prim plan este o femeie pentru care placerea este mai importanta  decat ochii pasagerilor. Tot din imaginile surprinse se observa ca de fapt niciun pasager nu a observat ce se intampla in spatele aeronavei.

Imaginile au devenit virale dupa ce fiica celor care au surprins scenele a postat imaginile pe o retea de socializare:  "Mama si tata au incercat sa aiba o calatorie linistita in Mexic si apoi mi-au trimis asta."

Citeste si: A agresat sexual doua pasagere, iar ce a facut apoi este de-a dreptul dezgustator! Imagini de groaza surprinse la bordul unui avion

Videoclipul a fost vazut de peste 3 milioane de persoane.

Se pare ca zborul spre Mexic are o anumita calitate afrodisiaca, pentru ca intamplarea aminteste de un alt caz. La inceputul acestui an, un cuplu a facut sex in toaleta aeronavei.

Cei doi - ambii in varsta de 20 de ani - nu s-au cunoscut inainte de a se imbarca in avion. Ei au fost surprinsi de insotitoarea de zbor careia i s-a paruse ceva suspect si a deschis usa toaletei. In baie era o femeie si un barbat cu pantalonii lasati pana la genunchi.

viewscnt
TAGURI: sex, sex in avion,

Urmareste-ne pe Facebook