In imagini o vedeti pe Irina Cristescu, pe vremea cand era casatorita cu Hector Bitar, dar ii cerea mamei un cadou de atentie!!! Peste 10.000 de euro!

Acum Irina are o alta problema. Nu mai vrea cadouri de Craciun ci dreptul ei la pensie alimentara pentru fetita. Vrea ca instanta sa-l oblige pe Hector Bitar, care este inca sotul ei in acte, la plata pensiei alimentare in bani si nu in natura, asa cum au propus avocatii lui.


Telenovela dintre Hector Bitar si Irina Cristescu a inceput in 2011. S-au cunoscut la New York, iar printesa venita dintr-o familie foarte bogata din Romania i-a cazut cu tronc playboy-ului mexican. Diferenta de varsta de mai bine de 20 de ani nici n-a mai contat. Dupa o nunta ca-n filme, cei doi au trait ca-n paradis, avand in vedere posibilitatile imense ale mexicanului. Iachturile de lux, resedintele somptuoase si viata de lux n-au reusit s-o faca insa fericita pe irina, la trei luni dupa ce a nascut fetita, tanara s-a reintors in Romania si a introdus divortul, acuzandu-l pe sot de abuz. Mexicanul are o alta varianta a povestii.

Autoritatile romane au stabilit insa ca Irina nu si-a rapit fiica si, pana la finalizarea divortului, fetita va ramane la ea. Nici tatal nu pare insa dispus sa renunte cu una cu doua.

Ramane de vazut ce vor stabili autoritatile romane cu privire la custodia micutei dupa ce se va pronunta divortul si mai ales cum se va transa spinoasa problema a pensiei alimentare, pentru ca Irina cere o suma fabuloasa pentru copilul ei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si