Irina, un înger de numai 20 ani, o viitoare mamă, înjunghiată în pântec de propriul iubit! Mihail a obligat-o să avorteze, dar refuzul ei l-a determinat să o ucidă!

Irina, o tânără de numai 20 de ani, a avut parte de o moarte teribilă. În loc să trăiească clipe minunate alături de ea, fiind însărcinată în luna a şasea, Mihail, iubitul ei, a decis să o omoare.

Author: C.I.P. miercuri 21 noiembrie 2018 , 14:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mihail Savciuc, un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, era supărat că tânăra pe care o iubea nu a vrut să facă avort. A decis să o ucidă şi a făcut-o în cel mai crunt mod posibil. A luat o piatră şi a lovit-o pănă a lăsat-o fără suflare, apoi a înjunghiat=o în abdoment.

Mihail si Irina, amândoi cetăţeni moldoveni, studiau în Italia şi se pare că oribila crima s-a petrecut în luna martie, iar acum criminalul şi-a aflat sentinţa. 30 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Potrivit presei italiene, băiatul i-ar fi spart fetei capul cu o pietră, după ce s-au luat la ceartă.

Irina, care avea 20 de ani, era însărcinată în luna a şasea şi copilul era al lui Mihail. Acesta nu dorea însă ca Irina să nască şi cum fata a vrut copilul, tânărul a luat-o la bătaie. A lovit-o în cap cu o piatră, până a ucis-o.

Apoi i-a ascuns cadavrul pe malul unui pârâu, într-o pădure, sub nişte crengi. Poliţia l-a prins când Mihail a vândut la amanet bijuteriile fetei, pentru 80 de euro.

Curtea de Apel din Veneţia a dat marţi sentinţa definitivă pentru tânărul moldovean şi a păstrat decizia tribunalului, condamnare la 30 de ani de închisoare. Totodată, mama Irinei va primi o despăgubire de 200.000 de euro, iar sora acesteia 80.000 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si