Irina, un înger de numai 20 ani, o viitoare mamă, înjunghiată în pântec de propriul iubit! Mihail a obligat-o să avorteze, dar refuzul ei l-a determinat să o ucidă!

Irina, o tânără de numai 20 de ani, a avut parte de o moarte teribilă. În loc să trăiească clipe minunate alături de ea, fiind însărcinată în luna a şasea, Mihail, iubitul ei, a decis să o omoare.

C.I.P., miercuri 21 noiembrie 2018 , 14:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mihail Savciuc, un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, era supărat că tânăra pe care o iubea nu a vrut să facă avort. A decis să o ucidă şi a făcut-o în cel mai crunt mod posibil. A luat o piatră şi a lovit-o pănă a lăsat-o fără suflare, apoi a înjunghiat=o în abdoment.

Mihail si Irina, amândoi cetăţeni moldoveni, studiau în Italia şi se pare că oribila crima s-a petrecut în luna martie, iar acum criminalul şi-a aflat sentinţa.

30 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Potrivit presei italiene, băiatul i-ar fi spart fetei capul cu o pietră, după ce s-au luat la ceartă. Irina, care avea 20 de ani, era însărcinată în luna a şasea şi copilul era al lui Mihail. Acesta nu dorea însă ca Irina să nască şi cum fata a vrut copilul, tânărul a luat-o la bătaie. A lovit-o în cap cu o piatră, până a ucis-o.

Apoi i-a ascuns cadavrul pe malul unui pârâu, într-o pădure, sub nişte crengi. Poliţia l-a prins când Mihail a vândut la amanet bijuteriile fetei, pentru 80 de euro.

Curtea de Apel din Veneţia a dat marţi sentinţa definitivă pentru tânărul moldovean şi a păstrat decizia tribunalului, condamnare la 30 de ani de închisoare. Totodată, mama Irinei va primi o despăgubire de 200.000 de euro, iar sora acesteia 80.000

de euro.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si