E clar că Irinel Columbeanu a provocat un accident rutier. S-a întâmplat înainte de Revoluţia din 1989, iar întâmpare a fost relatată de politicianul George Şerban, victimă a accidentului. “Era prin 1986...Eu lucram la un institut de proiectări și eram fericitul posesor al unui Oltcit. Într-o bună zi, când treceam pe la Statuia Aviatorilor, cineva nu mi-a acordat prioritate...O mașină mare, străină, mi-a șifonat rău mașinuța.

Se vedeau urmele din satelit, ușă laterală, haionul, aripă erau făcute zob! Coborâsem din mașină și îi susuram vorbe dulci care se spun cu ocazii d-astea. La un moment dat, micuțul care mă accidentase a zis ceva gen 'stai tovarășe, sun la militie'. A sunat și surpriză, foarte repede a apărut o mașină din care a coborât un general în uniformă”, a relatat Şerban pentru Jurnalul naţional.

Citeste si: Monica Gabor s-a căsătorit în secret?! Cum s-a dat de gol

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Monica Gabor, dată de gol de o prietenă a Irinei? ”Trebuie să nască” Ce se întâmplă acum cu iubita lui Mr Pink

Citeste si: Naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta! Uite-i pe Matei şi Monica Miko surprinşi în timpul ceremoniei!

Irinel Columbeanu a provocat un accident rutier: "A spus să completăm un proces-verbal cum că e vina ambelor părți" 

“Vedeai rar atunci ditamai generalul, m-am intimidat. Ăla m-a luat de după umeri, prietenos, și a spus să completam un proces-verbal cum că e vina ambelor părți, să nu i se ridice permisul tovarășului Iri, să nu aibă și alte probleme, mai ales că avea un tata colaborator apropiat al primului ministru Constantin Dăscălescu. Pe două voci, Iri și generalul au declamat că îmi repară mașină ei, să nu îmi fac probleme. Voiam totuși o garanție și, la ideea generalului, Iri mi-a întins buletinul. Generalul mi-a dictat ce să scriu, că nu a fost neacordare de prioritate și că Iri nu avea viteză. M-au trimis la un service autorizat, să spun că 'am vorbit cu ei'.”, a mai dezvăluit Şerban.( vezi motivul pentru care Irinel Columbeanu a dat-o în judecată pe Monica Gabor)

Irinel Columbeanu a provocat un accident rutier: "Milițianul spusese că în 48 de ore am mașina ca nouă" 

Nu mai e un secret că Irinel Columbeanu a provocat un accident rutier. „M-am dus la service-ul ăla, șeful știa de tovarășul Columbeanu, dar nimic despre mine și ce vreau de la ei. Milițianul spusese că în 48 de ore am mașina ca nouă, pe gratis.

Șeful de acolo a zis ceva de 3 săptămâni și că o să mă coste câteva mii bune de lei. Iri îmi dăduse un număr de telefon, am sunat de o mie de ori acolo, cred că era fals, nu răspundea nimeni. M-am împrumutat de la tata să repar mașină. Multă vreme am stat că bunicul meu, care aștepta să vina americanii în anii 50. Eu îl așteptăm pe Iri cu banii. L-am căutat zi de zi vreo patru luni. Unii prieteni mi-au spus să mă potolesc, că pot să am și alte necazuri”, a povestit George Şerban.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si