Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, pe Irinuca, după șase ani. În 2018, aceasta se muta în S.U.A, la mama sa, Monica Columbeanu.

Echipa WOWbiz.ro a obținut, în exclusivitate, primele declarații ale lui Irinel Columbeanu cu privire la marea revedere dintre el și fiica sa. Cu multă dragoste și emoție, fostul milionar a mărturisit ce planuri are pentru această perioadă, dar și faptul că și-ar dori să vină și Monica, fosta sa soție.

Citește și: Primul milionar după Revoluție, o soartă similară cu cea a lui Irinel Columbeanu. Cum a pierdut averea ”Primului Becali al României”?

Irinel Columbeanu

[Sursa foto: Capturi YouTube- theXclusive]

Irinel Columbeanu, revedere cu fiica sa, după șase ani

În urmă cu șase ani, Irinuca Columbeanu s-a mutat în S.U.A, la mama sa, lăsându-l pe Irinel Columbeanu singur.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Astăzi, cei doi s-au regăsit și au planuri mari pentru perioada de o săptămână pe care Irinuca o va petrece în România. Echipa WOWbiz.ro a aflat în exclusivitate de la Irinel Columbeanu cum își vor petrece cei doi, tată și fiică, timpul împreună.

Irinel Columbeanu a mai mărturisit că speră să apară și Monica Columbeanu, fosta sa soție și mama Irinucăi.

"Sunt un pic emoționat, dar încerc să trec peste acest moment. Sunt foarte bucuros și îi mulțumesc domnului Cassian, dar și nașului meu, Matei Miko, pentru faptul că ne oferă amândurora această posibilitate, de a fi din nou împreună. Sper să apară și Monica(...) Nu am mai văzut-o din data de 5 iulie 2018.

Deci sunt deja șase ani. O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament", a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru echipa WOWbiz.ro.

Citește și: VIDEO- YNY Sebi, pe culmile succesului. Cântărețul se bucură de succes în rândul tinerei generații, dar nu a uitat de unde a plecat

Irinel Columbeanu

[Sursa foto: Capturi YouTube- theXclusive]

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Cât despre relația tată-fiică, Irinel Columbeanu pare că își dorește tot ce e mai bun pentru Irinuca. Fostul milionar a spus că își dorește ca fata sa să recunoască puterea divinității și să fie, de asemenea, o femeie prudentă. Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu își susține fata în cariera pe care vrea să o urmeze, cea de neurochirurg.

"Irina mi-ar plăcea să învețe lecția de viață că întotdeauna există o forță divină care întotdeauna stabilește ceea ce urmează să ni se întâmple în viață și să fie mai prudentă în a gospodării bunurile familiei.

Mi-a spus că își dorește să se facă neuro chirurg. Eu i-am spus că știu că este o meserie foarte grea, dar cred că merită făcută din punctul de vedere material", a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru echipa WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si