Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, a trecut de la lux, opulență și femei, la singurătate. Fostul milionar de la Izvorani este atât de singur încât nici Monica Gabor nu îi mai răspunde la mesaje.

În urmă cu mai mulți ani Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci. După ce a pierdut averea pe care o avea, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-o chirie, într-o locuință modestă din Colentina.

În plus, lipsa averii l-a făcut să meargă pe jos sau cu autoturismul second hand pe care l-a achiziționat cu 2.000 de euro.

Citește și: Nuțu Cămătaru, dezvăluiri picante despre aventura cu Monica Gabor: „Am ținut-o câteva zile, era varză”

Ce va face Irinel Columbeanu de Paște?

Odată cu dispariția banilor, au dispărut și femeile frumoase de la brațul său. Irinel Columbeanu a dezvăluit cum vor arăta sărbătorile pascale anul acesta.

„Cel mai probabil, de Paște, o să stau acasă, nu mă duc nicăieri, nu mă duc la Monica. O să vedem. Eu sunt o persoană care acționează sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo două nopți și am vorbit despre ale noastre.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Monica Gabor, fotografie cu peste 9.000 de aprecieri, alături de fiica sa și fiul său vitreg. Cum arată în prezent Irina Columbeanu?

Am o relație ok cu ea. Monicăi i-am mai trimis mesaje scrise, în ultima perioadă, dar nu mi-a răspuns. Nici nu necesita un răspuns la ce îi scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paște, la ea, în America.

Nu, nu!”, a declarat pentru Click! , Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu duce o viață modestă, fără femei

Fostul milionar este dezamăgit de palma primită de la viață. Acum, când nu mai are bani și femei, el duce o viață modestă. 

Citește și: Irinel Columbeanu, infectat cu COVID-19

Deși în trecut spera la o nouă iubire, acum nici nu mai vrea să audă!

„Cu banii sunt ok. Nici prea – prea, nici foarte – foarte bine. Mă descurc. Momentan nu am o iubită, nici nu am nevoie de cineva lângă mine. Nu m-am săturat de femei, dar stau mai bine singur, eu cu gândurile mele”, a declarat Irinel Columbeanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si