Isabella a fost ucisă de soţul său chiar în luna de miere. "Dacă nu mă mai iubeşti, să rezolvăm acest lucru!" O fetiţă de 2 ani nu mai are cui să spună MAMA

Un marinar britanic şi-a ucis soţia chiar în luna de miere. Fetiţa lor de 2 ani a rămas fără mamă.

M. P., marți 06 noiembrie 2018 , 14:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lewis şi Isabella au plecat în luna de miere. În timpul unei plimbări pe apă, barca s-a scufundat. Soţul femeii nu a făcut niciun efort să-şi ajute soţia. El şi-a recunoscut fapta şi a fost declarat vinovat pentru omorâre voluntară.

Corpul ei nu a fost găsit niciodată în ciuda unei căutări ample în apele Caraibelor. Conform Miror, un anchetator din Florida a auzit că Bennett nu a făcut aproape niciun efort să-şi găsească soţia, în schimb, a aruncat în larg plută de salvare, raportează Palm Beach Post. Judecătorul Federico A. Moreno a declarat că acuzaţia se referă la "neglijenţă gravă, care se datorează lipsei de respect şi nedreptate a vieţii umane".

Inginerul minier Bennett, care a trăit împreună cu soţia şi fiica sa de doi ani în Delray Beach, Florida, a fost de acord cu pedeapsa conform crimei de gradul doi. El ar putea să petreacă opt ani în spatele gratiilor, condamnarea începând din 10 ianuarie.

Cu câteva luni înainte de dispariţia doamnei Hellman, The Times raportează că ar fi spus: "Dacă nu-ţi mai place sau mă mai iubeşti, să rezolvăm acest lucru, pentru că este foarte patetic aşa cum m-ai tratat tot timpul".

Potrivit publicaţiei, mesajele arătau că doamna Hellman, născută în Columbia, a simţit o schimbare a comportamentului soţului ei după naşterea copilului lor, Emelia, în 2016

Emelia locuieşte acum cu bunicii din partea mamei

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si