ISTERIE în București, din cauza apei de la robinet! Ce spune ApaNova despre pericolul uriaș

Un mesaj distribuit pe rețelele de socializare a creat isterie în rândul bucureștenilor! Aceștia sunt avertizați să nu bea apă de la robinet și nici să nu folosească pentru gătit, din cauza nivelului crescut de clor din apă.

Author: M. P. miercuri 30 ianuarie 2019 , 16:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În mesajul care a fost distribuit pe rețelele de socializare se spune că nivelul cantității de clor adăugat în apă a fost ridicat, motiv pentru care locuitorii Capitalei nu ar trebui să folosească apa la

gătit.

Citeste si: Mesajul care a apărut pe pereții unui spital din România! "Nu ne trebuie șpagă!"

Mesajul care a creat panică în rândul bucureștenilor

"Apa Nova a informat că, în urma unui incident (nu a menționat de ce tip, chimic sau biologic) au fost nevoiți să folosească cea mai mare cantitate de clor permisa de lege și m-a sfătuit SĂ NU DĂM COPIILOR APA DE LA ROBINET și să nu gătim cu ea în următoarele 48 de ore! "Avertizarea este valabilă pentru tot Bucureștiul, așa că puteți să îi informați și pe cei apropiați si pe cei mai putin apropiati”

Prima reacție ApaNova despre pericolul din apă

Operatoarele de la call-center-ul ApaNova admit că a fost crescută doza de clor, însă nivelul actualul nu reprezintă niciun pericol pentru populație.

Citeste si: România, lovită din toate părțile! După ce a fost declarată epidemie națională, un alt anunț ne îngrozește: "Dumnezeu de pedepsește!"

„În urma dezgheţării unei cantităţi foarte mari de gheață și zăpadă, care a avut efect de spălare a suprafeţelor atinse, s-a produs o încărcare mai mare a râurilor Argeş şi Dâmboviţa. Noi am luat măsuri de tratare şi am mărit doza de clor pentru ca apa să fie în parametri. Nivelul de clor nu depășește limitele legale, ci este mai ridicat decât nivelul obișnuit de calitate a apei potabile.(...) Apa nu reprezintă niciun pericol pentru populație, am anunțat conducerea pentru a vedea de unde a pornit acest mesaj distribuit pe toate rețelele de socializare, mesaj ce a reușit să panicheze populația”, a declarat una dintre operatoarele din call-center-ul ApaNova.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si