Aproape 32.961 de noi infecţii au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, mai puţin faţă de 35.098 cazuri raportate marţi.

Ministrul Sănătăţii a raportat 623 de decese legate de Covid-19, mai multe faţă de 580 cu o zi înainte şi cea mai mare cifră înregistrată din 6 aprilie.

În total, 42.953 de oameni au murit în Italia din cauza virusului de la apariţia lui în februarie.

Citeste si: Bilanț coronavirus 11 noiembrie 2020: Record de decese și de pacienți la ATI!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un fost fotbalist român important este infectat cu noul coronavirus. Bărbatul se află intubat în acest moment

Cazuri de coronavirus prezente și în fotbalul internațional

Hoffenheim, prima echipă din Bundesliga în carantină din cauza Covid-19. Panică printre jucători.

Echipa TSG Hoffenheim, care are cel puţin cinci cazuri de coronavirus, a devenit, miercuri, prima formaţie din Bundesliga care intră în carantină după reluarea competiţiilor, în mai, relatează presa internaţională.

italia cazuri coronavirus
COVID-19 lovește și în sport.[Sursa foto: PixaBay]

Jucătorii Sebastian Rudy şi Ishak Belfodil, precum şi un membru al stafului tehnic, au fost testaţi pozitiv miercuri. Anterior, au fost găsiţi infectaţi Munas Dabbur şi Robert Skov.

Săptămâna trecută, Hoffenheim a jucat în Liga Europa cu Slovan Liberec, echipă care a avut 15 jucători indisponibili din cauza coronavirusului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si