Iți dorești o schimbare de look pentru noul an? Apelează la vopseaua semipermanentă!

Nu-i așa că și tu întâmpini de fiecare data noul an cu rezoluții ambițioase și dorinta de schimbare sau chiar cu schimbări de look?

Author: Andreea Stoica luni 11 ianuarie 2021 , 14:58

Vopsea de par semipermanenta
Vopsea de par semipermanenta
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 Este un lucru perfect normal, deoarece noile începuturi ne ambiționează și ne fac să ne dorim schimbări atât pe plan fizic, dar și emoțional, schimbări în viață personala și în cea profesională. De aceea, pentru începutul anului 2021, iți recomandam să iți faci planuri pentru a deveni cea mai buna versiune a ta, din toate punctele de vedere. 

În cazul în care iți dorești o schimbare fizică notabilă și rapidă, cel mai simplu este să intervii asupra părului. O nouă tunsoare, un nou mod de a-ți coafa parul și de ce nu, poate chiar o noua culoare a parului? Nu-i așa că începe să iți surâdă ideea? În acest caz, trebuie să te cunoști foarte bine și să știi care iți sunt atuurile și la ce fel de schimbări reacționezi cel mai bine. Spre exemplu, unele persoane nu sunt deranjate de o tunsoare în care se taie mulți centimentri de par, însă se obișnuiesc greu cu schimbările de culoare. Și lista poate continua: unele persoane își doresc o schimbare de culoare radicala, pe când unele vor doar să își acopere firele albe și să aibă o nunta apropiata sau identica de cea naturala. 

Indiferent de preferințele tale pentru schimbările de look, important este că rezultatul final să te mulțumească în totalitate. Daca vrei o noua culoare de par, sugestia noastră este să alegi o vopsea semipermanenta, care vă fi foarte ușor de înlăturat, fară a-ți afecta în vreun fel parul natural. Vopseaua semipermanenta rezista în par un număr limitat de spălări și se decolorează uniform, fară a lasă o culoare neplăcută, așa cum ți-ai imagina. Ba chiar putem spune că te vei bucura de diferite nuanțe pe măsură ce vă trece timpul. 

Dacă nu te-ai mai vopsit până acum sau cel puțin nu acasă, singura, iți recomandam să alegi doar vopsea semipermanenta profesionala. Aceasta este foarte ușor de folosit și de obicei rezista mai multe spălări decât una normala. În plus, se regăsește în numeroase nuanțe deosebite. Daca nu știi ce firma să alegi, iți recomandam vopsea semipermanenta de pe procosmetic.ro. Poți alege dintre producători consacrați din domeniu, cum ar fi: Londa Professional, Alfaparf, Wella Professionals, Lakme, Crazy Color și mulți alții. Ai de ales intre nuanțe clasice, cum ar fi blond, brunet, roșcat, saten sau culori îndrăznețe: mov, roz, verde, albastru etc. 

Vopsea de par semipermanenta
Vopsea de par semipermanenta

Un lucru important de menționat este faptul că vopseaua semipermanenta roz de exemplu se vă vedea mult mai bine pe un par blond (natural sau decolorat) decât pe un par închis la culoare, așa că trebuie să ai așteptări realiste de la vopsea. 

În încheiere, am vrea să știm daca tu te-ai vopsit vreodată cu vopsea semipermanenta și daca ți-a plăcut rezultatul!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si