Pe 24 ianuarie a implinit 45 de ani, insa Corina Danila arata mai bine ca niciodata. Actrita, care acum e prezentatoare TV, este in prezent in Israel unde prezinta Festivalul Romanilor. Vedeta a purtat cu aceasta ocazie o rochie rosie lunga. Bruneta arata mai bine ca niciodata.  

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Corina Danila are 45 de ani si este multumita de viata ei. Vedeta are o fiica de 14 ani care o face fericita, iar acum ca aceasta a crescut si va merge in cativa ani pe drumul ei, actrita si-ar mai dori un copil.

 "Trebuie sa ii multumesc mamei pentru ca m-a ajutat cu cea mica. Romanita este nasa ei, dupa cum se stie. Rianna este la colegiu, ne pregatim acum de examen la liceu. E in clasa a opta. Nu stiu cand au trecut anii astia. 14 ani are. E ciudat cand ma întreabă lumea de copii si realizez cati ani au trecut. Mi-as dori un copil, dar am deja 45 de ani la activ", a declarat Corina Danila intr-o emisiune TV.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si