Andrei și Tristan Tate au aflat în cursul zilei de ieri că vor rămâne în arest, asta după ce autoritățile au decis să respingă solicitarea de eliberare. Georgiana Naghel și fosta Polițistă, Luana Radu, trec și ele prin momente grele. Iubita lui Corba rupe tăcerea și spune că fetele ar fi pretins că au fost sechestrate. Partenera acestuia spune că în 2022 două fete au stat cu ea în casă și nu erau ținute sechestrate, așa cum au pretins.

Citește și: Noi detalii din ancheta fraților Tate: fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de 5 minute

Declarațiile iubitei lui Cobra

„În 2022, când două fete care locuiau în casa mea cu mine s-au încuiat în camera lor și au pretins că sunt ținute acolo ostatice, dar iată faptele. Când autoritățile și polițiștii au pătruns în camera lor, chiar la noi acasă, au uitat să menționeze ceva cu adevărat important și anume că cheia era în camera lor, pe patul lor. Acum nu cred că doar victimele mint, ci și poliția, de asemenea. Există un motiv pentru care nu doresc să pună anumite detalii în dosare”, a mărturisit iubita lui Andrew Tate, în cadrul unui videoclip.

Avocata fraților Tate, Tina Glandian, a anunțat că Tristan ar avea un bebeluș de trei săptămâni pe care nu ar fi apucat să îl vadă până acum.

Citește și: Noi detalii din ancheta fraților Tate: fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de 5 minute

Noi detalii din ancheta fraților Tate: fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de 5 minute

Tinerele care au lucrat pentru frații Tate fac afirmații revoltătoare despre aceștia și despre programul acestora de muncă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la  videochat, cu o pauză de cinci minute, iar dacă regulile nu erau respecate, fetele erau amenințate. 

Citește și:  Noi acuzații împotriva fraților Tate. Procurorii DIICOT au extins dosarul pentru "spălare de bani"

Dacă nu respectau programul de muncă sau dacă se opuneau în vreun fel, tinerele erau constrânse și amenințate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si