Iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberarea animalelor: „Stau în spatele gratiilor, pe beton, în cuşti de câţiva metri pătraţi”

E clar că iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberare.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 31 august 2019 , 13:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberare. Acum câţiva ani, Irina Tănase a susţinut o campanie intitulată „Când oamenii devin fiare”. “Mii de animale sunt captive în gradiniile zoologice din România.  Sunt înfometate, bolnave, neîngijite şi chinuite zi de zi.  Pentru că nu pot vorbi, nu se pot plânge şi nu pot reclama calvarul la care sunt supuse de oameni. Stau în spatele gratiilor, pe beton, în cuşti de câţiva metri pătraţi.”, se scrie în petiţia semnată de Irina Tănase. 

Iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberare: “Au ticuri dobândite în captivitate"

“Au ticuri dobândite în captivitate. Au frici dobândite în aceeaşi captivitate. Nu mai au instincte. Se luptă să supravieţuiască deşi oamenii le vor moarte.  Pot trăi mai bine, pot avea medici care să le îngrijească, mîncare, apă şi spaţii largi în locul cuştilor ruginite. Dacă vă pasă, dacă puteţi vorbi în numele lor. Semnaţi această petiţie! Arătaţi autorităţilor că TREBUIE să salveze miile de animale încarcerate în puşcăriile numite grădini zoologice!”, se mai arăta în petiţie.

Iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberare. Politicianul a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare 

S-a aflat că iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberare. În luna mai, Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. WOWbiz.ro a dezvăluit recent, în exclusivitate, că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator, a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si