Iubita lui Tzancă Uraganu este însărcinată în șapte luni, dar chiar și așa atrage toate privirile. Marymar se simte excelent și a împărtășit bucuria cu urmăritorii săi.

Alina Marymar va naște peste două luni

Chiar dacă este însărcinată în șapte luni, iubita lui Tzancă arată senzațional și poartă ținute care să-i pună în evidență burtica de gravidă.

Citește și: VIDEO- Daniela Crudu radiază după naștere. Vedeta și-a revenit în formă și dansează printre biberoane

Marymar este recunoscătoare pentru tot ce i se întâmplă în această perioadă, iar sarcina decurge exact așa cum trebuie.

Citește și: VIDEO| El este dușmanul lui Tzancă Uraganu. Interlopul a atacat-o pe fiica manelistului într-un mall din Ploiești

„La fix amintirea asta pentru toate ruptele și ascunsele astea corecte. Cum să nu fiți supărate pe mine... când eu am arătat așa de când sunt eu... și naturală”, a scris Marymar pe InstaStory, după ce mai multe persoane au acuzat-o de faptul că nu este naturală.

El este dușmanul lui Tzancă Uraganu. Interlopul a atacat-o pe fiica manelistului într-un mall din Ploiești

Fiica lui Tzancă Uraganu a trecut prin clipe de coșmar. Anays a fost atacată de un bărbat și de familia acestuia în timp ce făcea cumpărături cu Lambada, într-un mall din Ploiești.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, a trecut prin momente grele. Manelistul se afla la Craiova, la hotel, apoi urma să plece la o cântare. Anays, fiica sa, l-a sunat pe apel video plângând și i-a explicat că ea și mama sa au fost victimele unui atac.

Citește și: VIDEO- Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, evacuat din casă cu mascații

Lambada și micuța Anays erau la shopping, moment în care un cămătar cunoscut, în Ploiești, pe nume Paris le-a atacat. Bărbatul, soția, fiica acestuia, dar și alte femei au sărit cu pumnii și picioarele pe Anays și pe Lambada. La un moment dat, copila a primit și spray lacrimogen în față, la doar patru ani. „ Să înțeleagă toată România și presa care m-a contactat și oricine !!!MOTIVUL MEU CARE AM
PLECAT DIN NUNTA ȘI AM AJUNS SA FAC LIVE URI ȘTIIND CA NU E NORMAL PENTRU MINE CA ARTIST SA FAC LIVE URI CUM FAC MAJORITATEA OAMENILOR CARE NU AU CE MANCA IN CASA DAR SE DAU ZMEI …..
Am fost sunat de Anaysa care in poza asta avea SPRAY IN OCHI DE LA OMU ASTA ȘI DE LA FAMILIA LUI!!!!!! ACEASTA E POSTARE E PENTRU FANII MEI ȘI OAMENII CARE MA APRECIAZĂ …ca eu nu fac live uri de genul Ala pentru..dacă nu aveam ce pune pe
Masa ca alții poate coboram la nivelul lor…
SA ȚI VEZI COPILUL AȘA EXISTA BARIERE?

Timpul va decide pe toate!!!! Mulțumesc și sper ca acum
Ati înțeles !!”, a transmis Uraganu.

Ce a anunțat Tzancă Uraganu

Lăutarul a făcut un clip video în care îl amenință pe rivalul său, dar și în care explică cum s-a ajuns la acest incident. „Aici în cartier la mine, la Ploiești...un cămătar care dă bani cu dobândă. Paris, să se înțeleagă. Am plecat, ieri din petrecere pentru că a fost fata la mall și s-a găsit cu acest cămătar pe nume Paris. Fata era cu maicăsa și cu Livia. A venit acest om, Paris cămătarul, și a sărit pe ele cu pumnii, cu alte 6-7 femei. A dat cu spray în ochi! Vă dați seama...eu când am auzit...am zis că s-au bătut femeile...se rezolvă astea. Spray-ul acela a ajuns în ochii fetei mele. La 4-5 ani m-a sunat cu ochii umflați.”, a spus Uraganu.

Citește și: Andra Volos, primele pofte în calitate de femeie însărcinată. Marymar îi este alături

Manelistul spune că situația nu va rămâne nerezolvată. „Când am aflat l-am sunat pe Paris. Ți-am dat întâlnire mă...****! M-ai făcut să vin de la Craiova. Ți-am dat întâlnire și ai zis că vii!”, a completat Tzancă Uraganu.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Uraganu și fratele său Miraj și-au strâns neamurile, prietenii, și au mers peste familia lui Paris. Zeci de persoane, în frunte cu Tzancă Uraganu și Miraj, au mers la casa cămătarului, însă bărbatul nu era acasă.

Citește și: Ginerele lui Florin Salam iese la atac, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă: „Este numărul 1 peste toți!”

Tzancă Uraganu a transmis că va rezolva situația, iar acest incident va fi „plătit” și el se va răzbuna. „Dacă ai greșit față de mine, trebuie să părăsești, ori să ne vedem! Să vă țineți bine. De ce n-ai venit mă să omori?!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si