Adrian Alexandrov  vrea cu orice preț ca Udrea să fie eliberată. El a cerut ajutorul Avocatului Poporului în acest sens și speră că va fi de acord să se implice în caz. Tânărul a cerut intervenția Renatei Weber în mod public.

Citeste si: Elena Udrea, reținută în Bulgaria

Iubitul Elenei Udrea este disperat de când partenera sa de viață a fost arestată.

El a cerut intervenția de urgență a Avocatului Poporului și speră că partenera lui va fi eliberată, chiar dacă a încercat să fugă de sentință, dar a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria.

Ce spune Adrian Alexandrov

Poliția a decis ca fostul ministru al turismului să rămână în arest preventiv, în Bulgaria, până când va fi extrădată în România. Adrian Alexandrov a făcut un apel către avocata Renate Weber și speră că iubita lui va fi eliberată, potrivit antena3.ro.

„Zilele acestea, citind stirile aparute in legatura cu cazul Elenei, mi-a atras atentia un articol in care era redata declaratia Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, si as dori sa fac un apel public catre doamna avocat”, a mărturisit Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Alexandrov i-a cerut ajutorul Avocatului Poporului în mod public. Iubitul Elenei Udrea speră că Renate Weber va accepta să intervină în acest caz și va lupta pentru eliberarea fostei politiciene.

Citeste si: Fugara Elena Udrea, prinsă la graniță

Bărbatul a afirmat că o roagă pe avocată să interprindă măsurile necesare pentru sesizarea Curții Constituționale, mai ales pentru că fosta politiciană ar fi fost condamnată într-un mod care nu ar fi fost „legal”. Adrian Alexandrov speră că Renate Weber va fi de acord să se implice în caz.

Citeste si: VIDEO- Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”

„Rog public Avocatul Poporului sa intervina si sa intreprinda masurile necesare pentru a sesiza Curtea Constitutionala cu privire la nelegalitatea condamnarii unui cetatean roman, a Elenei Udrea, in urma interpretarii abuzive a deciziei CJUE, asa cum domnia sa a precizat, si inlatura Constitutia Romaniei. Fac un apel la doamna Renate Weber sa se implice in acest caz, si sunt convins ca pentru Avocatul Poporului nu conteaza ca este vorba despre cetateanul Elena Udrea, sau alt cetatean roman. V-ati consacrat ca fiind o femeie curajoasa. Sunteti mama, luptati ca o mama”, a adăugat acesta.

Deși sunt aduse acuzații grave la adresa blondinei, iubitul ei face tot posibilul ca fosta politiciană să fie eliberată din Bulgaria cu ajutorul Avocatului Poporului.

Citeste si: În ce stare a găsit-o Adrian Alexandrov pe Elena Udrea? A vizitat-o la închisoare, iar ce a văzut l-a dărâmat: „Am rugat-o să reziste, să nu cedeze”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si