Anamaria Prodan a venit în această dimineață la primele ore ale zilei la mormântul Ionelei Prodan de la cimitirul Bellu, acolo unde mama ei își doarme de patru ani somnul de veci. Însoțită de câțiva apropiați, rude și prieteni, Anamaria Prodan a adus cu ea 24 de pachete pe care le va da de pomană.

Ce conțin pachetele pe care Anamaria Prodan le dă de pomană pentru mama sa

La mormânt s-a făcut o slujbă pentru sufletul regretatei Ionela Prodan, iar preotul a sfințit pachetele cu mâncare pentru care Anamaria Prodan a scos din buzunar o sumă importantă, astfel încât să conțină cât mai multe lucruri, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Bianca Drăgușanu își deschide o nouă afacere. Diva vrea să dea lovitura pe plan financiar

Pachetele conțin mâncare de post, astfel că am aflat și ce a pus în pungi. Anamaria Prodan a pus în cele 24 de pungi humus, măsline, pateu de post, zacuscă, ness, dulceață, sarmale de post, prăjituri de post, negresă, dar și cornulețe de post, alune, colivă, desert din soia, dar și avocado.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Anamaria Prodan a scos din buzunar pentru pachetele pe care le dă de pomanăsuma de 4800 de lei.

Impresara este vizibil afectată de dispariția mamei sale

Impresara a mărturisit că încearcă să-i îndeplinească toate dorințele Ionelei Prodan, astfel că îi lansează parfumul, dar vrea să deschidă și un restaurant, dar și să lanseze o serie de vinuri, așa cum Ionela Prodan și-a dorit.

Citeste si: Descinderi acasă la frații Tate. Mai multe echipaje au ajuns la locuința fostului iubit al Biancăi Drăgușanu

Anamaria Prodan mai spune că moartea mamei sale reprezintă drama vieții ei și cu siguranță dacă aceasta ar fi trăit, lucrurile ar fi fost mult mai ușoare în prezent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si