Iubitul Simonei Halep a început să râdă la cimitir, la înmormântarea tatălui său: „A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun!”

Iubitul Simonei Halep a început să râdă la cimitir, după cum a dezvăluit cel mai bun prieten al lui Toni Iuruc.

Author: Matei Vaihan joi 26 decembrie 2019 , 08:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Logodnicul Simonei Halep a început să râdă la cimitir, întâmplarea fiind relatată de Alex, colegul de liceu al lui Iuruc, pe blogul său.

„Tatăl lui Toni a murit acu’ aproape 6 ani. (ca să fie consemnat: l-am întrebat pe Toni dacă pot povesti tot ce am povestit și mi-a zis că e super ok).”, a precizat Alex. „Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-I zic ceva să-l consolez. Când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut prost.”, a continuat amicul lui Toni Iuruc.

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit! Ce reguli stricte au fost impuse

Citeste si: Iubitul Simonei Halep a fost umilit de cel mai bun prieten în faţa a patru femei: „Toni, săracu’, rămăsese de unul singur, nevenindu-i să creadă”

Citeste si: Lună de miere pentru Simona Halep! Dezvăluiri din culisele vieții campioanei îndrăgostite de Toni Iuruc EXCLUSIV

“Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care a murise (nu murise la momentul visului). Vine Toni la mine și îmi zice: „F.... gură, Zamfire, cu visul tău!”. Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic? „Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun…”, a mai povestit Alex.( vezi cum s-au distrat Simona şi Toni la Paris)

Logodnicul Simonei Halep a început să râdă la cimitir: „Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit" 

„Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi: „Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun!”. M-am gândit un pic..”Da, așa e”.  Și am continuat să râdem amândoi. Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez.”, a încheiat cel mai bun prieten al lui Toni Iuruc.

Simona Halep şi Toni Iuruc îşi vor uni destinele în 2020.  ”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a spus un apropiat al familiei Halep pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si