Iulia Gorneanu a devenit model pentru o papusa, dupa ce a fost la un pas de moarte! Vezi cum arata replica din portelan a fostei iubite a lui Grigore Lese!
Life

Iulia Gorneanu a devenit model pentru o papusa, dupa ce a fost la un pas de moarte! Vezi cum arata replica din portelan a fostei iubite a lui Grigore Lese!

Matei Vaihan
14 feb 2018

Iulia Gorneanu a supravietuit unei crize hepatice care a bagat-o in coma, iar astazi se bucura din plin de viata.

Iulia Gorneanu a devenit model pentru o papusa, directoarea unei galerii de arta inspirand-o pe o creatoare din domeniu. Fosta iubita a lui Grigore Lese, care promoveaza portul traditional din perioada interbelica, imbraca ii si fuste din acea epoca. Acum, Iulia Gorneanu are si o replica, o papusa din portelan.


„O imensă bucurie, asemănătoare -poate- doar cu clipa în care am primit prima mea păpuşă. Era dolofană, din cauciuc, cu rochiţă albastră şi batic roşu cu buline albe. Avea pictate ghetuţe maro şi ciorapi trei sferturi, tot albi. Alice Dolls a creat o păpuşă din porţelan, absolut specială, cu opincuţe şi paftale de argint, cu ie şi vâlnic în miniatură, cusute manual, cu accesorii decorate cu foiţă de aur”, a postat Iulia Gorneanu.

Iulia Gorneanu a devenit model pentru o papusa: "Un obiect de arta pretios"

„Un obiect de artă preţios, unic, purtător de mesaj identitar. Îţi mulţumesc, Alice. Pentru schimbul de emoţie şi inspiraţie, pentru desenele tale pe teme de mitologie, pentru aducerea lor în contemporan într-un mod atât de personal şi de rafinat, pentru pasiunea şi sacrificiul cu care ai dus mai departe poveştile noastre. Pentru păpuşă”, a mai notat fosta iubita a lui Grigore Lese.

Iulia Gorneanu a devenit model pentru o papusa la inceputul lui 2018, dupa ce, in toamna lui 2016, a fost la un pas de moarte. Aflata intr-o calatorie in strainatate, Iulia a suferit o criza hepatica. Ea a fost transportata de urgenta la o clinica din localitatea germana Heidelberg, unde a stat mai multe vreme in coma, medicii fiind rezervati in ceea ce priveste sansele ei de supravietuire. Marele noroc al Iuliei a fost ca a suportat cu succes riscantul transplant, dupa ce a iesit din coma. In prezent, Iulia Gorneanu se duce o data pe luna in Germania, pentru tratament cu cortizon.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook