Iulian, tatăl ”Micului Hercule”, a picat examenul de antrenor de box şi e supărat: ”Nu ni s-a spus că dacă încercuim un răspuns bun şi unul greşit...”

Iulian, tatăl lui Giuliano Stroe, este scandalizat de faptul că a picat examenul pentru carnetul de antrenor.

Author: Petru Luca Webeditor: Mihai Dragan joi 22 noiembrie 2018 , 21:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Puştiul Giuliano Stroe (14 ani), originar din comuna Icoana (judeţul Olt), a intrat in Guiness Book acum 6 ani, atunci cand a uimit toata lumea cu exercitiile sale fizice formidabile. În ultimul an, tatăl lui Giuliano şi-a orientat băieţii, e Giuliano şi pe Claudio, spre box, amenajându-le un ring chiar în curtea casei.

Dorind să practice meseria de antrenor de box, Iulian Stroe, părintele lui Giuliano, a dat zilele trecute examenul necesar la Bucureşti, picând însă cu brio.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

”Ieri, la Centrul Olimpic de formare si perfectionare a antrenorilor, am dat testul de admitere pentru scoala de antrenor de box la Bucureşti, la Lia Manoliu. Ironia sortii a făcut ca astăzi sa mă duc şi sa aflu rezultatul: am luat 4.60.
Au fost întrebări la care eu am încercuit doua răspunsuri, eu am încercuit un răspuns bun şi unul greşit- asta a fost ...asta mi-am adus aminte pe moment- şi pentru asta mi s-a pus răspunsul la întrebare greşit. Eu am învăţat şi degeaba, alţii au dat 100 de euro şi au luat! Se poate mă, nene, aşa ceva? Ştiu ca suntem în România, dar... Nu ni s-a spus ca dacă încercuim un răspuns bun şi unul greşit iţi pune răspunsul greşit la întrebare. Vă place sau nu sa auziţi, preţul a fost de 100 euro pentru admitere!”,
a răbufnit tatăl ”Micului Hercule”.

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si