Imbranceli, imbulzeala si sute de blitzuri ale aparatelor de fotografiat indreptate intr-o singura directie in acelasi timp. Asta a declansat actorul Marcel Iures, cand si-a facut aparitia pe covorul rosu, la gala de premiere a filmului “Octav”, regizat de Serge Ioan Celibidachi, film in care joaca rolul principal.

Citeste si: Marele actor Marcel Iures a implinit 62 de ani si-si povesteste viata: "Am fost dactilograf, am vandut bilete in autobuz, am lucrat si in constructii. Am fost si desenator tehnic!"

Imbracat intr-un costum negru, clasic, cu o camasa descheiata lejer la gat la care nu si-a asortat nici cravata, nici papion, Marcel Iures a facut baie de multime pe scarile si in holul central al Salii Palatului. Sute de spectatori dornici sa il felicite si sa se fotografieze alaturi de el s-au strans in jurul sau.

A fost una dintre putinele ocazii cand un actor de calibru mare este lasat de organizatori sa faca baie de multime si sa interactioneze cu publicul timp de aproape o ora. Intrebat despre filmul Octav si daca i s-a parut dificil acest proiect cinematografic, in care joaca foarte multi copii, artistul s-a declarat incantat de experienta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

“Cu copiii a fost o minune. Secventele au fost formidabile, copiii sunt minunati. Am emotii mari, mari de tot in seara aceasta”, a declarat Marcel Iures.

Provocat de reporterii WOWbiz.ro sa explice de ce ar trebui sa vina oamenii in cinematografe sa vada filmul sau, Marcel Iures a declarat: “E un film frumos care are de toate la un loc.
Octav face bine oamenilor, seamana cu ei. Inca nu ma regasesc in personajul pe care l-au interpretat, dar probabil ca se va intampla cand o sa fac si eu 84 de ani (n.r: varsta personajului pe care il interpreteaza in film)…Sper sa apuc 84 de ani”
, a declarat Marcel Iures.

Printre altele, in timp ce nu mai prididea sa dea autografe, iar spectatorii se tot imbulzeau din toate partile, protagonistul lui Octav si-a amintit cand si in ce conditii a acordat primul autograf din viata sa. “Am dat primul autograf cand eram elev, la liceu, la Craiova. Eram actor, ma rog, actor… ma prefaceam ca sunt actor intr-o piesa pusa in scena la o Scoala Populara de Arta. Era la Calafat si tin minte ca treaba asta m-a speriat. Da, am dat autografe si la Hollywood. Am dat destul de multe. Autograful continua sa fie la moda, e nebunie! La un moment dat cred ca ma va lua cineva de aici…”, a declarat Iures, mai in gluma, mai in serios, lasand sa se vada ca se simte coplesit de numarul mare de admiratori din jurul sau.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si