Izgonit de la concertele din Romania, Cristian Pomohaci face senzatie la spectacolele din Republica Moldova! Fostul preot a cantat in cinstea Centenarului Marii Uniri!

Cristian Pomohaci a sustinut recent un concert in capitala Republicii Moldova, Chisinau.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca duminică 11 februarie 2018 , 15:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa a fost exclus din Biserica, in urma acuzatiilor ca a facut avansuri sexuale unor minori, Cristian Pomohaci a incercat sa se concentreze exclusiv pe cariera artistica. Cristian Pomohaci a filmat cateva videoclipuri si a participat la cateva evenimente organizate de niste primarii satesti, dar nu a mai avut parte de invitatii atatat de numeroase, asa cum se intampla inaintea scandalului.

Mai mult, Cristian Pomohaci a fost nevoit sa-si anuleze concertul de la Sala Palatului din Bucuresti, din toamna trecuta, care ar fi trebuit sa aniverseze 30 de ani de cariera artistica a acestuia. Daca in Romania nu mai este binevenit, Pomohaci este aplaudat la scena deschisa in Republica Moldova.

Zilele trecute, Cristian Pomohaci a participat la un concert de muzica populara, organizat la Palatul National din Chisinau in onoarea Centenarului Marii Uniri. Fostul preot a cantat cu orchestra dirijata de Nicolae Botgros si a fost aplaudat in picioare de spectatorii moldoveni." La frati nu se pun hotare”, a comentat Pomohaci, care a parafrazat titlul concertului la care a participat.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si