Singura izoletă din dotarea ISU Neamţ s-a stricat!

Singura izoletă din dotarea ISU Neamţ este nefuncţională, aceasta neputând fi folosită la transportul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate, luni, într-o conferinţă de presă, de locţiitorul inspectorului şef al ISU Neamţ, colonelul Cătălin Leonte.

A.M.S., luni 16 martie 2020 , 13:10

Izoleta isu neamt
Izoleta isu neamt
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Potrivit sursei citate, cele trei paciente din judeţul Neamţ depistate pozitiv au fost transportate cu o izoletă pusă la dispoziţie de inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din judeţele învecinate, în funcţie de disponibilitate, iar ISU Neamţ vine cu autospeciala de transport.

  "Izoleta a fost achiziţionată în anii anteriori şi înainte de creşterea incidenţei cazurilor a devenit nefuncţională, aspect pe care l-am raport eşaloanelor superioare. Am întreprins demersurile pentru repararea acesteia, dar, din păcate, nu s-a reuşit până la această oră", a declarat căpitanul Cătălin Leonte.

  În judeţul Neamţ au fost depistate pozitiv până acum trei cazuri de infecţie cu COVID-19, toate la femei din Piatra-Neamţ, Roman şi Bicaz.

  Izoleta isu neamt
  Izoleta isu neamt

  Citeste si: Fata lui Vergil Chiţac spune că tatăl ei, diagnosticat cu coronavirus, este la Terapie Intensivă

  Citeste si: Stare de urgență în România. Klaus Iohannis face declarații la ora 15:00. Președintele va anunța măsurile care vor fi luate - LIVE

  Citeste si: Alergie, raceala sau coronavirus? Cum deosebesti simptomele

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si