J Balvin, acuzat ca a plagiat piesa unui roman! Incepe scandalul! VIDEO
Actual

J Balvin, acuzat ca a plagiat piesa unui roman! Incepe scandalul! VIDEO

S.A.
13 feb 2018

J Balvin, acuzat ca a plagiat piesa unui roman. Scandal in showbiz! Un producator roman il acuza pe artistul J Balvin ca i-ar fi plagiat piesa! "Piesa mea este inregistrata, de anul trecut, si este 1 la 1 cu “Machika”.

 

J Balvin, acuzat ca a plagiat piesa unui roman! Scandal in showbiz! Piata muzicala este zguduita de un scandal rasunator, care trece granita tarii si tinde sa fie auzit in intreaga lume.

Bogdan Tommo, producator muzical roman, sustine ca a descoperit ca insusi marele J Balvin i-a plagiat piesa "Machina", pe care a lansat-o sub numele de "Machika", superhit la ora actuala, cu aproape 70 de milioane view-uri pe Youtube.

Citeste si: Scandal urias la Dinamo! Unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei a anuntat ca pleaca din cauza familiei

Citeste si: Scandal la Primaria din Eforie! Angajatii isi cer salariile neplatite de patru luni!

Citeste si: Scandal colosal in lumea teatrului. Ce actori au fost trasi in piept cu mii de euro!

"Daca ascultam ambele variante, postate chiar de cel care detine casa de productie, observam ca variantele sunt 1 la 1, inca de la primele acorduri. Singurul aspect intre cele doua melodii este acela ca "Machika" are 5 semitonuri mai jos fata de "Machina", piesa interpretata de artista romanca, Seeya."

Mai mult de atat, piesa "originala" a fost inregistratata inca de anul trecut, dupa cum declara Bogdan Tommo - "Am constatat, cu stupoare as putea spune, ca tocmai J Balvin mi-a plagiat o productie muzicala. Este vorba de ceea ce canta el, acum, 'Machika', care, de fapt, este 1 la 1 cu piesa artistei mele, Seeya, 'Machina'. Pentru ca aveam o intelegere/colaborare, in derulare, cu un producator si artist american, a trebuit sa trimit, dupa cum este si normal, piesa 'Machina', catre America, pentru a se inregistra vocile.

Mai mult de atat, am si filmat un videoclip, la aceasta melodie, in iulie 2017, in Azerbaijan, cu Seeya, pe care urma sa-l lansam dupa ce primeam si varianta din Statele Unite ale Americii. Insa, iata ca, altul mi-a luat-o inainte, dar fara acordul meu. Am apelat la avocatii si colaboratorii mei din strainatate, pentru a demara procedurile legale, cu privire la aceasta grava incalcare a drepturilor mele de productie. Repet, toate drepturile apartin casei mele de productie, inregistrate si rezervate noua."

Seeya este o tanara de 21 ani, din Focsani, stabilita in Bucuresti, cooptata de echipa casei de productie din Romania, atat ca artist, cat si in calitate de compozitor.

Asculta si compara cele doua piese, cea cantata de J Balvin - Machika si cea interpretata de Seeya - Machina.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook