Scandal la Primaria din Eforie! Angajatii isi cer salariile neplatite de patru luni!

Jandarmeria si Politia Romana actioneaza la comanda primarului din Eforie? Mai multi consilieri locali si zeci de angajati ai primariei au vrut sa-i ceara astazi explicatii edilul Serban Robert in legatura cu salariile neplatite de patru luni. Ce a iesit, vedeti acum!

Author: G. S. miercuri 07 februarie 2018 , 18:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 Zeci de angajati ai primariei eforie au ajuns la capatul rabdarii si la fundul sacului. Pe langa fatul ca nu au mai fost platiti de 4 luni de zile nu sunt nici lasati sa intre in secretariatul primariei din Eforie ca sa ceara explicatii. Primarul Serban Robert e obisnuit sa aplice legea dupa bunul plac. De exempleu, zilele trecute a refuzat sa ne dea informatii de interes public. Astazi a pus un om sa pazeasca usa, ca nimeni sa nu-l deranjeze.
 
La ordinul conducerii, acest domn nu lasa pe nimeni sa intre. 
 
 
Jandarmul prezent la fata locului nu stie ce sa faca! Pentru el legea e necunoscuta la fel ca si regulamentul primariei pe care il pune mai presus de orice...
Nemultumirile oamenilor care de patru luni nu au mai primit niciun ban nu par sa-l intereseze pe primar. Nu a catadixit sa le adreseze nici doua vorbe.
 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si