Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă printre bărbați. Nimeni nu l-a văzut așa

O imagine cu Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă face înconjurul site-urilor de socializare. Fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” a fost surprins alături de alți bărbați, dezbărcat.

G.B., vineri 13 martie 2020 , 17:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă. Jador de la „Puterea Dragostei” a fost surprins gol-pușcă printre bărbați. Nimeni nu l-a văzut așa vreodată pe solistul de muzică de petrecere. O poză cu Jador gol-goluț face înconjurul site-urilor de socializare.

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă. Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Cine se luptă pentru a-i cuceri inima lui Gabriel

Jador de la „Puterea Dragostei” gol pușcă printre bărbați.

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă. Citeste si: Legătura incredibilă dintre Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” și Florin Salam. Ce ascunde concurenta emisiunii de la Kanal D?

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă printre bărbați. Nimeni nu l-a văzut așa

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă. Citeste si: Nelson Mondialu își face bagajele, pleacă de lângă Liana

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă. Jador de la „Puterea Dragostei” a devenit cunoscut o dată cu participarea la emisiunea iubirii, difuzată pe Kanal D. Tânărul a format un cuplu solid cu Simina, dar și cu Ella de la „Puterea Dragostei”. Deși a mai avut legături cotroversate și cu alte concurente din casă, Jador a părăsit competiția singur.

Jador de la „Puterea Dragostei” gol pușcă printre bărbați.

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă. În prezent, bărbatul s-a axat pe carieră și scoate hit după hit în lumea manelelor.

Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă. Citeste si: Marius si Andreea Pirui, cearta monstru! Sunt din nou in prag de despartire? "Lasa-ma in pace"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si