Jador de la Puterea Dragostei, lacrimi amare într-un clip: "Dumnezeu există"

Jador de la Puterea Dragostei a publicat pe Youtube un vlog în care se deschide în fața fanilor.

A.N.C, miercuri 06 noiembrie 2019 , 17:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Artistul plânge cu lacrimi amare și regretă că, deși știe cuvântul lui Dumnezeu, nu a ales cale credinței și a mai avut uneori îndoieli. Totul a pornit de la un video pe care l-a urmărit în mediul online, acest clip l-a emoționat vizibil, iar artistul și-a reamintit că Dumnezeu există.

 

¨Vreau să vă zic că eu sunt copil de oameni pocăiți și că Dumnezeu vrea să ne pocăiească. Nu știu dacă eu fac bine că eu cânt și fac fericiți atâția oameni.

Eu știu că există și mă simt pătat rău de tot pentru că nu fac voia lui. Am o stare... nu mai pot să dorm. Sunt speriat. Mi-a dat Dumnezeu tot ce mi-am dorit.

Casă, bani, mai mulți bani decât am crezut că pot avea. Tot ce mi-am dorit eu. Mi-a cerut să-mi vindece familia. Mi-a dat 1000 de semne că există și tot m-am îndoit. Dacă vă uitați și voi la video o să plângeți.

Dumnezeu există și eu că știu cuvântului, că sunt o astfel de familie, tot nu fac voia lui. Știu multe lucruri de pocăiți. M-a lovit clipul astă. M-a omorât. Îmi vine să mă las de cântat, de tot. Nu am crezut niciodată că o să ajung la nivelul asta. Nu știu ce să fac. Sper ca prin clipul asta să le dau de gândit multor oameni", a declarat Jador.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si