Jador alături de Philip de la „Puterea Dragostei” s-a filmat la bustul gol și și-a arătat tatuajele. „M-am tatuat tăticule, ia uite-mă! Oare cum mi-ar sta cu mâinile tatuate? Mă tatuez, băi! Mi-am făcut primul meu tatuaj fake...deci ca să știe toată lumea, eu m-am tatuat!” a transmis Jador de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei a frânt inima multor fete după ce s-a sărutat cu Ligi

Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Nelson Mondialu și fiul său, Livian de la „Puterea Dragostei” bătaie în direct. Mama a filmat tot

Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Livian de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „După ce că ești tu cioară, ți-ai mai făcut și o cioară!”. Concurentul emisiunii, difuzate pe Kanal D, Jador s-a confensat și a afirmat că: „Deci e tatuaj dăla semipermanent și ține o zi, de fapt trei ore...dacă nu te speli ține un an!”.

(Citește și Jador în rol de travestit)

Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Apoi a mers, bucuros, și i s-a lăudat Andreei Pirui. Jador de la „Puterea Dragostei” a încheiat prin a spune: „Încă nu m-am tatuat, nu sunt așa nebun! Sunt niște abțipilduri fraților!”.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, apariție NEAȘTEPTATĂ. Toată lumea a rămas șocată: ”Bianca! Ne-ai dezamăgit!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si