Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea! Vezi dacă i-a dedicat ultima lui piesă! EXCLUSIV!

Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea!

Lili Lascar, joi 30 mai 2019 , 00:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Jador a lansat, în urmă cu trei zile, o piesă care a lăsat loc pentru foarte multe interpretări. Melodia "Eşti femeia ce nu ştii ce vrei" are un mesaj care pare cu direcţie clară către fosta lui iubită, Simina.

 

Deşi bruneta nu mai formează de luni bune un cuplu cu solistul, toţi cei care-i văd la televizor certându-se şi tachinându-se bănuiesc că între protagoniştii noştri ar mai exista sentimente sau discuţii neterminate. Până şi Alex Zănoagă, actualul partener al tinerei pare să simtă că între brunetă şi Jador e o tensiune aparte.

Jador, declaraţii exclusive despre Simina! "Vreau să precizez însă că piesa asta nu are nicio legătură cu fosta mea iubită"

 

Ei bine, prin intermediul kanald.ro, cântăreţul a ţinut să le transmită susţinătorilor şi fanilor lui că piesa respectivă nu este o "declaraţie" pentru fosta lui iubită.

 

"Eu o respect şi o simpatizez pe Simina deşi ea m-a atacat de nenumărate ori sub centură. Vreau să precizez însă că piesa asta nu este pentru Simina, nu are nicio legătură cu fosta mea iubită. Este o piesă compusă înainte ca eu şi Simina să formăm un cuplu, deci nu are nicio legătură cu relaţia noastră. În altă ordine de idei vreau să le mulţumesc din nou susţinătorilor mei că au vizionat în număr mare clipul piesei pe care am lansat-o în urmă cu trei zile. Vă pup şi vă iubesc, "Jadoraşii" mei", a declarat Jador pentru kanald.ro.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si