UPDATE: Jador şi Mario Fresh au făcut declaraţii la ieşirea de la poliţie: 

 

Jador și Mario Fresh ar fi fost bătuți în fața unui club din Mamaia de mai mulți indivizi cu care, înainte cu o seară, stătuseră la masă.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Surse din poliție spun că artiștii ar fi refuzat să plătească nota, iar agresorii s-au răzbunat cu pumni și cu picioare... Încă nu au fost prinși, spun anchetatorii, iar manelistul susține că nici măcar nu îi cunoaște, că ar fi fost atacat din senin. Episodul violent a fost surprins de camerele de supraveghere!

”Am fost atacați de niște străini"

Scenele răfuielii au fost filmate în jurul orei 4 dimineața. În imagini se vede cum Mario Fresh încearcă să-l îndepărteze pe Jador, care părea agitat. Apucă să facă doar câțiva pași, până lângă un taxi, când agresorii, 6 la număr, îi prind din urmă ți îi lovesc cu bestialitate.

Citeste si: VIDEO| Jador și Mario Fresh, victimele unei răfuieli în fața unui club din Mamaia

Vreme de câteva minute, se dă o adevărată luptă în parcarea clubului, cu lovituri de pumni și picioare împărțite fără milă.

La episodul violent, martoră încremenită e și iubita lui Mario, Alexia Eram. Mario a fost cel care a sunat la poliție, iar agenții au ajuns imediat acolo. A venit și o ambulanță, însă nimeni nu a trebuit transportat la spital. Între timp, agresorii fugiseră.

Jador și Mario Fresh, la poliţie în Constanţa. Imagini exclusive
Jador și Mario Fresh, la poliţie în Constanţa. Imagini exclusive

Ce spun surse din Poliţie

”Am fost atacați de niște străini. Au venit peste noi să ne ia.

Nu știm de ce. Nici noi nu știm de ce!”, spune Jador.

Potrivit unor surse din poliție, alta ar fi povestea, una care îl pune într-o lumină proastă pe artist... Concret, vineri seară, Jador, Lino Golden, Mario Fresh și iubita acestuia din urmă, Alexia Eram, s-au dus într-un club de fițe de pe litoral. Cum nu au găsit un loc liber la masă, manelistul i-ar fi cerut patronului să găsească o soluție... Singura soluție a fost să-i pună la o masă cu alte persoane... viitorii agresori.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Jador și Mario Fresh și-au luat avocat, după bătaia din club! Ce se întâmplă chiar azi în cazul scandalului din Mamaia! EXCLUSIV

Spre dimineață, artiștii s-au ridicat de la masă să plece, moment în care, potrivit acelorași surse din poliție, Jador le-ar fi spus celor cu care au petrecut să plătească ei nota, doar nu în fiecare seară dă norocul peste ei să bea cot la cot cu vedete! Și-a luat gașca și au plecat. Sâmbătă s-au întors cu toții în același club, dar, de această dată au stat la mese separate.

Spre dimineață, însă, cei 6 indivizi buni de plată au vrut, probabil, să le dea o lecție artiștilor. I-au așteptat la ieșire și, după un schimb dur de replici, a început bătălia. Sunt martori care le-au povestit anchetatorilor că Jador ar fi lovit primul, deranjat fiind de reproșurile primite.

Artiștii au fost audiați în acea noapte, iar apoi anchetatorii au stat de vorbă cu mai mulți martori. Cei care i-au bătut pe Jador și Mario Fresh nu au putut fi încă identificați după imaginile surprinse de camere! Cel puțin asta spun polițiștii, cu toate că ei își făcuseră rezervare în acel club, iar cei audiați ca martori cu siguranță îi știu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si