Jandarmeria a luat masuri in urma incidentelor de aseara de la meciul dintre CSA Steaua si Academia Rapid. Peste 40 de persoane au fost sanctionate

Meciul de aseara de pe Arena Nationala dintre CSA Steaua Bucuresti si Academia Rapid a fost unul care a stranit interesul publicului. Cele doua galerii rivale au facut spectacol in tribune, dar, cativa dintre suporteri au incalcat limita legala si au fost sanctionati.

Author: C.I.P. luni 04 iunie 2018 , 12:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook, cei de la Jandarmeria Capitalei au prezentat ce masuri s-au luat impotriva contravenientilor.

In urma partidei de fotbal dintre Academia Rapid si CSA Steaua Bucuresti care s-a disputat ieri seara pe Arena Nationala, Jandarmeria Capitalei a dispus urmatoarele #masuri:

• 23 de persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de peste 5.200 de lei;
• 16 persoane au primit sanctiunea de interzicere a accesului la competitii si jocuri sportive pe o perioada de 6 luni sau 1 an;
• au fost constatate 5 infractiuni pentru folosirea de materiale pirotehnice si detinere de stupefiante;
• organizatorul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 28.000 de lei, iar societatea privata de securitate cu 7.700 de lei, amândoua pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin conform legii;
• persoana care a aruncat spre suprafata de joc cu materiale pirotehnice, incident in urma caruia un steward a fost ranit, a fost identificata. Acesteia i s-au intocmit acte de sesizare pentru folosirea de materiale pirotehnice, a fost sanctionata cu amenda in valoare de 500 de lei si i s-a interzis accesul la competitii si jocuri sportive pe o perioada de un an.

Jandarmeria Capitalei nu va tolera acte sau gesturi care pun in pericol siguranta persoanelor si va actiona cu fermitate pentru combaterea lor.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si